Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς 16 παίκτες η προπόνηση!

Παναθηναϊκός: Χωρίς 16 παίκτες η προπόνηση!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του χωρίς 16 ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν οι δώδεκα διεθνείς, ενώ θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιόχανσον, Κάτσε, Μουνιέ και Στάικος.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, παρά τις πολλές απουσίες. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει στη διάθεση του τους δώδεκα διεθνείς, καθώς και τους Γιόχανσον, Κάτσε, Μουνιέ, και Στάικο, οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα τους.

Για να “βγει” η προπόνηση επιστρατεύθηκαν εκ νέου και 10 ποδοσφαιριστές από την Κ19 του «τριφυλλιού». Οι Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Καλομοίρης, Σκεντεράϊ, Καραγιάννης και Χριστοδούλης προπονήθηκαν με την ανδρική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 6 το απόγευμα. Στο μεταξύ, ο Χρήστος Κουντουριώτης χειρουργήθηκε σήμερα στο «ΥΓΕΙΑ» από την ωτορινολαρυγγολόγο Ανατολή Παταρίδου, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ρινική κοιλότητα. Ο νεαρός άσος θα μείνει εκτός προπονήσεων για 20 μέρες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις