Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Ρεγκάκος! Προς δανεισμό ο Σιφναίος

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Ρεγκάκος! Προς δανεισμό ο Σιφναίος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι έχει πάρει τις πρώτες του αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας, προτείνοντας την παραμονή του Στέφανου Ρεγκάκου, αλλά και το δανεισμό του Μαρκ Σιφναίου.

Την ώρα που τα διοικητικά του Παναθηναϊκού παραμένουν στον “αέρα”, ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει τη δουλειά του σητν προετοιμασία της ομάδας, έχοντας λάβει μάλιστα τις πρώτες αποφάσεις του για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Στέφανο Ρεγκάκο, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα και θα προτείνει σύμφωνα με την Πράσινη, την παραμονή του στο Κορωπί, ενώ αντίθετα για τον Μαρκ Σιφναίο, που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, η άποψη είναι ότι χρειάζεται άμεσα παιχνίδια και θα ήταν καλύτερο να δοθεί κάπου δανεικός.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα εξαρτηθούν ουσιαστικά και από τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, με τον Νίκο Νταμπίζα να “τρέχει” το τελευταίο διάστημα για την ολοκλήρωση κάποιων μετεγγραφικών υποθέσεων, με βασικό θέμα φυσικά, αυτό του επιθετικού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις