Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ζορίζει” πολύ η αδειοδότηση! Στην… γωνία ο υποβιβασμός

Παναθηναϊκός

Σε πολύ δύσκολη θέση αναμένεται να βρεθεί ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την προσπάθεια του για να αδειοδοτηθεί για το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα δει να του ανοίγει κάποιο.. παράθυρο ελπίδας, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018 που οι ομάδες της Superleague έχουν περιθώριο να συγκεντρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και να συμπληρώσουν τους φακέλους τους.

Η σκέψη που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες, να ενσωματωθεί στον Κανονισμό Αδειοδότησης της ΕΠΟ η διάταξη του αντίστοιχου κανονισμού της UEFA και να δοθεί στο “τριφύλλι” μια τριετής περίοδος χάριτος, λόγω… ειδικών συνθηκών, μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όπως φαίνεται να προκύπτει, το συγκεκριμένο “σενάριο” δεν θα πάρει… σάρκα και οστά, αφού απαγορεύεται να γίνουν τροποποιήσεις σε κανονισμό μεσούσης της σεζόν. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις από τη δικαιοσύνη για τα μέλη της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να εξοφλήσει ή έστω να διακανονίσει όλες τις οφειλές που είχε ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι αντιμέτωπος με την ποινή του υποβιβασμού που προβλέπεται σε περίπτωση μη αδειοδότησης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις