Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Έδειξαν “σφυγμό” οι Νεοσμυρνιώτες! “Έσωσε” το βαθμό για την Ένωση ο Κλωναρίδης

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Έδειξαν “σφυγμό” οι Νεοσμυρνιώτες! “Έσωσε” το βαθμό για την Ένωση ο Κλωναρίδης
ΦΩΤΟ intime

Με την ΑΕΚ να μην “καίγεται” για τη νίκη ενόψει και των πλέι οφ, ο Πανιώνιος βρήκε την ευκαιρία να “παλέψει” για τους βαθμούς και έφθασε κοντά σε ένα κρίσιμο τρίποντο, αλλά η Ένωση ισοφάρισε τελικά σε 1-1, με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Εμμανουηλίδης είχε ανοίξει το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά ο Κλωναρίδης με “κεραυνό” λίγο πριν τη λήξη, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Αραμπούλι να μη βρίσκει τη μπάλα εξ επαφής σε μπαλιά του Τσιλούλη.

Η ΑΕΚ “απείλησε” από την πλευρά της στο 25′ με τον Σαμπανάτζοβιτς να κάνει ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά τον Κότνικ να αποκρούει έστω και δύσκολα τη μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε όμως με γκολ, αφού στο 45+2′ ο Εμμανουηλίδης είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του και σε κενή εστία, μετά από κόντρα σε σουτ του Αραμπουλί και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Γεωργιανός μέσος ήταν πρωταγωνιστής και στην κορυφαία φάση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, πλασάροντας άουτ στο 58′ και ενώ είχε αποφύγει και τον Τσιντώντα.

Η Ένωση “απάντησε” με τον Σιμόες να μην μπορεί επίσης να “νικήσει” τον Κότνικ με σουτ μέσα από την περιοχή, για να πετύχει τελικά το γκολ της ισοφάρισης ο Κλωναρίδης στις καθυστερήσεις.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, ο Έλληνας επιθετικός δοκίμασε ένα σουτ που βρήκε και στον Σταυρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα, για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – ΑΕΚ

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (84’ Λυμπεράκης), Παπαγεωργίου, Εμμανουηλίδης (90+1’ Καμαρά), Τσιλούλης, Παπανικολάου, Αραμπούλι (89’ Ρέτσος)

ΑΕΚ : Τσιντώτας, Χουλτ, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (71’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (46’ Κλωναρίδης), Βέρντε (77’ Μαχαίρας), Αραούχο

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις