Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ατρόμητος: Ο Ουάρντα ζήτησε συγγνώμη απ’ την εξέδρα! [pics]

Ουάρντα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αμρ Ουάρντα “έκρινε” το ισόπαλο 2-2 του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, αλλά προκάλεσε την αντίδραση της εξέδρας, μετά το γκολ που πέτυχε στο 90+3′. Ο Αιγύπτιος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη!

Σε αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια του Πανιώνιος – Ατρόμητος, ένας οπαδός των γηπεδούχων που βρισκόταν σε σημείο πίσω από τον πάγκο της ομάδας έβριζε τον αμρ Ουάρντα.

Ο συγκεκριμένος οπαδός φώναζε πολλές φορές: “Γ… την Αίγυπτό σου βρωμιάρη, έλα έξω να σε γ…”, με τον Ουάρντα να τον ακούει και να καταλαβαίνει τα λεγόμενα του, αφού γνωρίζει ελληνικά.

Ο Αιγύπτιος έκανε το τελικό 2-2 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και.. αφιέρωσε το γκολ στον συγκεκριμένο οπαδό, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της εξέδρας.

Με χαρακτηριστικές κινήσεις όμως, ο επιθετικός του Ατρόμητου ζήτησε συγγνώμη από την εξέδρα, δείχνοντας τον οπαδό που του τα είχε.. σούρει.

Ο… μετανιωμένος Ουάρντα δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης ζήτησε και πάλι συγγνώμη από την εξέδρα του Πανιώνιου, δείχνοντας πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις