Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ατρόμητος: Το… παιχνίδι τελειώνει όταν “μιλήσει” ο Ουάρντα

Πανιώνιος - Ατρόμητος

Συγκλονιστικό ματς στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος έχασε μεγάλες ευκαιρίες να.. καθαρίσει το ματς μετά το υπέρ του 2-1, αλλά ο Αμρ Ουάρντα “εκτέλεσε” τους “κυανέρυθρους” στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο Ατρόμητος με το βαθμό της ισοπαλίας έπιασε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση με 47 βαθμούς, που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο, ενώ ο Πανιώνιος είναι 5ος με 33β.

Το ματς…

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με τον Πανιώνιο να βρίσκεται περισσότερες φορές στην επίθεση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ο Ατρόμητος περιορίστηκε στην άμυνα του. Το πρώτο δεκάλεπτο είχε από μια σημαντική ευκαιρία για κάθε ομάδα. Στο 4′ οι γηπεδούχοι ο Βλάχος πλάσαρε μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και θέση δεξιά και έστειλε την μπάλα δίπλα απ’ την εστία του Γιαννιώτη. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ουάρντα έβγαλε σέντρα στην καρδιά της περιοχής, ο Ντάουντα σηκώθηκε πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απ’ την εστία.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους -και πέρα από κάποια λεπτά που δέχθηκε πίεση- ο Πανιώνιος είχε το.. πάνω χέρι, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που στο 34′ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1. ο Γιαννούλης πραγματοποίησε το διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και από θέση αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο, αφού στο 48′ είχαμε το 1-0. Οι “κυανέρυθροι” έκλεψαν την μπάλα, ο Σαββίδης έκανε την κάθετη στον Σπιριντόβιτς (ήταν οφσάιντ) ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Το παιχνίδι.. άνοιξε και οι δυο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 55′ ο Ντάουντα έστειλε την μπάλα από πολύ κοντά πάνω απ’ την εστία, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Γιαννιώτης απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία το δυνατό σουτ του Μασούρα. Τελικά, ο Πανιώνιος έφτασε στο 2-0. Ο Μασούρας άνοιξε ωραία στον Βλάχο στο 59′, που απέφυγε τον Γιαννούλη, έβγαλε τη σέντρα και ο Σπιριντόνοβιτς με ωραίο σου στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Κάναντι πέρασε στον αγώνα τους Ντιγκινί και Κωτσόπουλο και στο 65′ ο δεύτερος τον… δικαίωσε, αφού με δυνατή κεφαλιά -μετά από κόρνερ- μείωσε σε 2-1. στο επόμενο λεπτό όμως ο Νίλσεν ΚΑΤΑΦΕΡΕ εξ επαφής να πλασάρει άουτ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει το 3-1. Ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση για να φτάσει στην ισοφάριση και παραλίγο να δεχθεί γκολ από τον Σπιριντόνοβιτς στο 90+1. Στο 90+3′ όμως ο Ουάρντα έπιασε κεφαλιά – δυναμίτη και έκανε το 2-2, πετυχαίνοντας το 8ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε πως ο Ουάρντα πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της εξέδρας. Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος τα είχε με κάποιους από τα επίσημα στους οποίους έδειξε τη φανέλα του Ατρόμητου. Ο Ουάρντα ζήτησε.. χίλιες φορές συγγνώμη από την εξέδρα τόσο εκείνη τη στιγμή, όσο και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις