Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ξάνθη: Άνοστη “σούπα” στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος – Ξάνθη: Άνοστη “σούπα” στη Νέα Σμύρνη
Intime

Αν οι χαμένες ευκαιρίες και τα γκολ θεωρούνται το… αλάτι του ποδοσφαίρου, τότε το Πανιώνιος – Ξάνθη ήταν μια άνοστη “σούπα”. Το τελικό 0-0 άφησε και τις δυο ομάδες απογοητευμένες.

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Νέα Σμύρνη, αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν «κολλημένοι» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η ακριτική ομάδα έπιασε στην προνομιούχο έκτη θέση τον ΟΦΗ.

“Συγκινήσεις” ούτε για… δείγμα στη Νέα Σμύρνη. Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ο Πανιώνιος είναι σχεδόν υποβιβασμένος, η Ξάνθη περιμένει να μάθει την ποινή της (σ.σ. για την υπόθεση συνιδιοκτησίας) και όλα αυτά τα στοιχεία συνέθεσαν μια ποδοσφαιρική “σούπα”.

Πανιώνιος και Ξάνθη έκαναν… φιλότιμες προσπάθειες να του δώσουν ένα γρήγορο ρυθμό και να παίξουν επιθετικά. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν μικροευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, με το 0-0 όμως να περιγράφει με ιδανικό τρόπο την εικόνα του πρώτου μέρους.

Η Ξάνθη ανέβασε στροφές στην επανάληψη και πίεσε για το γκολ, αλλά ο Πανιώνιος κράτησε ανέπαφη την άμυνα του. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να δείχνουν απογοητευμένοι με το σφύριγμα της λήξης (αρκετοί ξάπλωσαν ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις