Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανιώνιος – Λαμία: “Παλικαρίσιο” διπλό εξάδας στην Πλατεία!

Πανιώνιος – Λαμία: “Παλικαρίσιο” διπλό εξάδας στην Πλατεία!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 0-1 από τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη, παραμένοντας τελευταίος στη βαθμολογία της Superleague μετά από 17 αγωνιστικές, ενώ οι Φθιώτες, που αγωνίστηκαν για παραπάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο -λόγω αποβολής του Μπεχαράνο_ πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη που τους φέρνει κοντά στην εξάδα.

Ήττα πισωγύρισμα υπέστη ο Πανιώνιος που έχασε από τη Λαμία με 0-1 στη Νέα Σμύρνη, σε ματς για την 17η αγωνιστική της Superleague, και δέχτηκε μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι Φθιώτες, που αγωνίστηκαν για περισσότερο από μία ώρα με παίκτη λιγότερο ανέβηκαν βαθμολογικά και “κρυφοκοιτάζουν” πλέον την εξάδα που οδηγεί στα play offs.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Πανιώνιο, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Καραμάνο να πλασάρει από κοντά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 27′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς καθώς ο Μπεχαράνο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Βάτσιο, αφού χτύπησε εκτός φάσης τον Τσιλούλη, και άφησε τους Φθιώτες με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Πανιώνιος πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αφού η Λαμία του έδωσε μέτρα στο γήπεδο, αλλά οι “κυανέρυθροι” δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, με το θέαμα να είναι κακό και τις ευκαιρίες ελάχιστες. Συνεπώς το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τη Λαμία να φεύγει για πρώτη φορά στην ιστορία με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη και να ανεβαίνει στους 22 βαθμούς, χτυπώντας την… πόρτα της εξάδας. Ο Πανιώνιος από την άλλη δέχτηκε ήττα πισωγύρισμα στην προσπάθεια που κάνει κάνει για τη σωτηρία και παρέμεινε τελευταίος με 6 βαθμούς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις