Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα από τον Λεμονή

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα από τον Λεμονή

Ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε όλες τις γραμμές, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα, όπου θα διατηρηθεί ο Προτό για το ματς με τον Πανιώνιο, στη Ν. Σμύρνη.

Στην άμυνα αναμένεται η προσθήκη του Μποτία, ο οποίος επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, και με επικρατέστερο παρτενέρ τον Νικολάου, καθώς ο Βούκοβιτς δεν δείχνει 100% έτοιμος και ο Ένγκελς είναι τιμωρημένος, ενώ οι Φιγκέιρας και Κούτρης θα διατηρηθούν στα άκρα.

Οι Ρομαό και Οφόε είναι οι σίγουροι στη μεσαία γραμμή, ενώ αν ο Φορτούνης δεν συνεχίσει να αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις, αναμένεται να προτιμηθεί από τον Μάριν. Δεξιά το προβάδισμα έχει ο Πάρντο, αριστερά ο Σεμπά και στην κορυφή ένας εκ των Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς.

Ο Λεμονής δούλεψε αυτό το διάστημα και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς προσπάθησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, μετά τις απανωτές αποτυχίες, ενώ επιχείρησε και να τους πεισμώσει, κάνοντας λόγο για αντεπίθεση διαρκείας του Ολυμπιακού, ώστε τον Ιανουάριο να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ζήτησε από όλους μέσα στην ομάδα να γίνουν «μια γροθιά».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις