Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Χωρίς Εμενίκε στη Νέα Σμύρνη

Εμενίκε

Το Ολυμπιακός Πανιώνιος είναι η αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα… φώτα από τους αγώνες του Σαββάτου, για την 7η αγωνιστική της Superleague. Οι αποστολές των δυο ομάδων. Έμεινε εκτός ο Εμενίκε στους “ερυθρόλευκους”.

Χωρίς τον Εμάνουελ Εμενίκε θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από την έδρα του Πανιώνιου, στο ματς του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Ο Εμενίκε παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Νέας Σμύρνης. Ο Ολυμπιακός θα έχει μόνο τους Τζούρτζεβιτς και Ανσαριφάρντ για τη θέση του σέντερ φορ.

Εκτός της 20άδας του Λεμονή έμειναν οι ανέτοιμοι Μπεν και Βούκοβιτς και οι Ζιλέ, Μάρτινς και Ζντιέλαρ, για λόγους τακτικής. Απ’ την άλλη, η επιστροφή του Στέφανου Καπίνο είναι γεγονός.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Με Οικονόμου και Κόρμπο ο Πανιώνιος

Στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Βαγγέλης Οικονόμου και Παναγιώτης Κόρμπος, που συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης τις τελευταίες μέρες

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Σαββίδη και στον Γκιοτά, που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός

Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις