Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Δεν νίκησε κανείς… Προκρίθηκαν οι Αγρινιώτες! video

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Δεν νίκησε κανείς… Προκρίθηκαν οι Αγρινιώτες! video
ΦΩΤΟ Intime

Πανιωνίος και Παναιτωλικός ΄αναδείχθηκαν ξανά ισόπαλοι, όπως και στο πρώτο ματς, μόνο αυτή τη φορά το σκορ ήταν 1-1 και το εκτός έδρας γκολ έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στους Αγρινιώτες.

Κακό ποδόσφαιρο απέδωσαν ξανά ο Πανώνιος και ο Παναιτωλικός, σε συνέχεια του πρώτου ματς στο Αγρίνιο, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, που είχε λήξει χωρίς τέρματα. Τα 90 λεπτά της Νέας Σμύρνης ήταν μία επανάληψη της ίδιας κατάστασης, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο του ματς όπου οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια της εστίας του Κότνικ. Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν φαινόταν πρόθυμη να ρισκάρει κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και όδευε ολοταχώς για τα πέναλτι μέχρι που το 116′ ο Μπαΐροβιτς έβαλε τον Παναιτωλικό μπροστά στο σκορ με ασύλληπτη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Πανιώνιος παρά το σοκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 119′ με κεφαλιά του Ντομίνγκεζ, αλλά ο ίδιος παίκτης πέταξε στα… σκουπίδια την ευκαιρία που είχε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να δώσει στην ομάδα του την πρόκριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης και έτσι η πρόκριση πήγε στο Αγρίνιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις