Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Ευκολάκι! “Καθάρισαν”… γρήγορα οι Νεοσμυρνιώτες

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Ευκολάκι! “Καθάρισαν”… γρήγορα οι Νεοσμυρνιώτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Υγιεινό… περίπατο έκανε ο Πανιώνιος κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν βρήκαν αντίσταση από την ομάδα του Αγρινίου, επικράτησαν με 3-0 και πλέον βρίσκονται ένα βαθμό πίσω τους.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Οι “κυανέρυθροι” νίκησαν με 3-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague, “καθαρίζοντας” το ματς από το πρώτο ημίωρο του.

Ο Πανιώνιος έκανε την… ιδανική εκκίνηση, αφού με τη συμπλήρωση 5 λεπτών αγώνα -και στις πρώτες του επισκέψεις στην περιοχή του Παναιτωλικού- έφτασε στο 2-0. Μόλις στο 2′ ο Μασούρας άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα το δεύτερο τέρμα των Νεοσμυρνιωτών. Ο σκόρερ του 1-0 εκτέλεσε πλάγιο, ο Οικονομίδης υποδέχτηκε την μπάλα και έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής και λόγω της κακής αντίδρασης του Μαρινάκη ο Κόρμπος σκόραρε από κοντά.

Ο Παναιτωλικός δεν έδειξε ικανός να… βγάλει αντίδραση, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες. Το 3-0 έδειχνε θέμα χρόνου και πραγματοποιήθηκε στο 27′. Ο Κυριακίδης απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Οικονομίδη, η άμυνα του Παναιτωλικού… κόλλησε και ο Ντουρμισάι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Δέλλα μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στην επανάληψη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γίνει πιο απειλητική. Η πρώτη της σημαντική φάση στο ματς χάθηκε στο 57′, όταν ο Κότνικ έδιωξε το σουτ του Μανά. Το παιχνίδι πάντως κύλησε σε.. χαμηλούς ρυθμούς κι έτσι ο Πανιώνιος έφτασε αυτή την εύκολη νίκη, πλησιάζοντας τους Αγρινιώτες στο βαθμό.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις