Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Τεράστια “ανάσα” στη Νέα Σμύρνη! “Βούλιαξε” τους Αγρινιώτες

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Τεράστια “ανάσα” στη Νέα Σμύρνη! “Βούλιαξε” τους Αγρινιώτες
ΦΩΤΟ Intime

Μετά από 12 αγωνιστικήκες στη Superleague ο Πανιώνιος κάλυψε τη βαθμολογική ποινή που του είχε επιβληθεί (-6) και μάλιστα έβαλε και ομάδα… από κάτω! Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν στην τρίτη τους νίκη, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-0.

Ο Πανιώνιος έφθασε στη σημαντική νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-0 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με τους τρεις αυτούς βαθμούς ενίσχυσε την προσπάθεια της ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό, αφήνοντας για πρώτη φορά την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και.. ρίχνοντας εκεί τους Αγρινιώτες!

Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο μέρος και στο 11′ είδε τον Αραμπούλι να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κνετ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Αραμπούλι έκλεψε από τον Γιοβάνοβιτς, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ με το αριστερό να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία την εστίας του Παναιτωλικού για το 1-0. Η φάση ελέγχθηκε και μέσω του VAR καθώς η ομάδα του Αγρινίου διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Το γκολ κατακυρώθηκε με την έγκριση του διαιτητή Σκουλά. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα, με τον Παναιτωλικό να ζητά πέναλτι στο 45+2′ για μαρκάρισμα στον Γιοβάνοβιτς και τελικά να δίνεται οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Παναιτωλικός βελτιώθηκε αρκετά στην επανάληψη, αλλά λίγο μετά το 60′ έχασε τον Κνετ, που σε μια ανύποπτη φάση γύρισε το πόδι του και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στο 79′ όμως ο Πανιώνιος “κλείδωσε” τη νίκη. Ο Μασούαρας βγήκε τετ-α-τετ, απέφυγε τον Γιαννακόπουλο όμως ο Γιοβάνοβιτς με τάκλιν κράτησε το 1-0. Η μπάλα πήγε ξανά στον Μασούρα που έκανε σέντρα, ο Άρτσε κατέβασε, πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στα… χασομέρια του ματς. Ο Κόρμπος βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, “τσίμπησε” την μπάλα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Ο Μαρσιάλ προσπάθησε να την απομακρύνει πριν περάσει την γραμμή, όμως ο Εμμανηλίδης του έβαλε την κόντρα και έκανε το 3-0.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις