Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρένο” οι πράσινοι στη Νέα Σμύρνη

Λουτσιάνο
ΦΩΤΟ eurokinisi

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε εύκολα με 0-3 του Πανιωνίου για την 28η αγωνιστική της Superleague, κόντρα σε όλα τα προβλήματα. “Χάνουν” την Ευρώπη οι “κυανέρυθροι”.

Απλήρωτοι αλλά νικητές! Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη “έβγαλαν” για μία ακόμη φορά προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και “σαρώνοντας” με 3-0 τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη, τον “πέταξαν” ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης που δίνει το “εισιτήριο” για το Europa League.

Με τον Λουτσιάνο Νέβες να έχει επανέλθει σε εξαιρετική κατάσταση, οι “πράσινοι” ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις και βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ. Με γκολ του Βραζιλιάνου από απευθείας εκτέλεση φάουλ και του Λουντ από ασίστ του Λουτσιάνο, το σκορ ήταν στο 0-2 από το ημίχρονο και στο τέλος του ματς, ο Μολίνς έβαλε το “κερασάκι” στην τούρτα για το τελικό 0-3 του Παναθηναϊκού.

 

Δείτε το LIVE στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Αν δεν είχε την τιμωρία του Βέμερ και το -2 από πέρυσι, ο Παναθηναϊκός θα ήταν ήδη στην 5η θέση της βαθμολογίας και φαβορί για την έξοδο στην Ευρώπη, παρά τα προβλήματα στο ρόστερ και τις οφειλές από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις