Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πανιώνος: Δεν παίρνει άδεια και θα ανέβει… βουνό!

Πανιώνος: Δεν παίρνει άδεια και θα ανέβει… βουνό!
ΦΩΤΟ intime

Βαθμολογικό πλήγμα και περιορισμούς σε μετεγγραφές και ανανεώσεις αναμένεται να έχει η ΠΑΕ Πανιώνιος, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Με -6 βαθμούς και σημαντικούς περιορισμούς στις μετεγγραφές, κινδυνεύει να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Πανιώνιος, αφού όλα δείχνουν πως δεν θα εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η “κυανέρυθρη” ΠΑΕ (σ.σ. αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα) φαίνεται πως κατέθεσε ελλιπή φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Οι “κυανέρυθροι” δεν κατάφεραν να μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη τους στην εφορία και σε ταμεία (δεν έχει κατατεθεί ακόμη στη Βουλή) κι έτσι έχασαν τις προθεσμίες.

Έτσι, σε περίπτωση που παραμείνει στη Superleague και δεν πάρει άδεια, ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6, ενώ θα έχει και περιορισμούς στη στελέχωση του ρόστερ του.

Ο Πανιώνιος θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν παίκτη, Έλληνα ή ξένο, άνω των 23 ετών, με μετεγγραφή ή δανεισμό, στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού και άλλον έναν τον Ιανουάριο. Παράλληλα, θα έχει δικαίωμα μόνο για δύο ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 23 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις