Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανόπουλος για Ξάνθη και ΠΑΟΚ: “Όταν μαλώνουν τα “βουβάλια” την πληρώνουν τα βατράχια!”

Πανόπουλος για Ξάνθη και ΠΑΟΚ: “Όταν μαλώνουν τα “βουβάλια” την πληρώνουν τα βατράχια!”
ΦΩΤΟ Intime

Ο γνωστός παράγοντας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό επεσήμανε πως οι Ακρίτες θα βρουν το δίκιο καθώς όποια κίνηση έχει γίνει με τις μετοχές της ΠΑΕ είναι νόμιμη, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι “όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια”.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, που έδωσε το “παρών”για πρώτη φορά φέτος σε ματς της Ξάνθης σήμερα (19/01) με τον Παναθηναϊκό, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά το ματς όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Ακρίτες δεν θα εκβιάσουν την πολιτεία “κλείνοντας δρόμους” αλλά θα βρουν το δίκιο τους καθώς όποια κίνηση έχει γίνει με τις μετοχές της ΠΑΕ είναι απολύτως νόμιμη.

Ο γνωστός παράγοντας της ακριτικής ομάδα μάλιστα έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά πως “Στο βούρκο όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια!”αφήνοντας αιχμές για το πως η Ξάνθη βρέθηκε στη μέση της κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου στη συνέντευξη Τύπου

“Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο μέσα από την αγαπητή Ξάνθη στην Θράκη. Όσα καλά και όσα κακά έχω κάνει για αυτήν, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίας. Δεν θα μπορούσα να είμαι μπροστά σας αν ήταν διαφορετικά στα πράγματα. Επειδή ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας.

Το μόνο που μπορώ να πω για όσα εμείς αντιμετωπίζουμε και εσείς λογικά ασχολείστε, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίας. Για έμενα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο Θεός και η δικαιοσύνη. Και σε αυτά τα δύο πιστεύω. Στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Εμείς δεν θα πάμε σε βουλευτές υπουργούς, στον πρωθυπουργό αν και το δικαιούμαστε.

Δεν θα κλείσουμε δρόμους και εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επαναστάσεις. Ούτε πριν ούτε μετά την όποια απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και θέλω να την σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή. Όταν τελειώσουν όλα αυτά κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτα.

Για το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε απολυτά δίκαια και ήταν η χειρότερη Ξάνθη των τελευταίων 30 ετών. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει με 2-3 γκολ και η Ξάνθη έκανε εμφάνιση σαν να παίζει στο ερασιτεχνικό. Σας ευχαριστώ”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις