Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ για το όνειρο του Champions League! Η κατάμεστη Τούμπα περιμένει τη Σπαρτάκ Μόσχας

ΠΑΟΚ για το όνειρο του Champions League! Η κατάμεστη Τούμπα περιμένει τη Σπαρτάκ Μόσχας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη “μαγικό βράδυ” στην Τούμπα κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, το οποίο και ελπίζει να τον φέρει ένα “βήμα” πιο κοντά στο… όνειρο των ομίλων του Champions League. Sold out στα εισιτήρια του αγώνα.

Μετά την πανηγυρική πρόκριση επί της Βασιλεία, οι προσδοκίες στον ΠΑΟΚ έχουν αυξηθεί στο έπακρο, με τους φίλους του να “εξαφανίζουν” τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας και να περιμένουν μια νέα “ονειρική” βραδιά για την ομάδα τους, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Το παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα ξεκινήσει στις 20:00 (CosmoteTv, Live από το NewsIt.gr) και η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, με την ομάδα να έχει ήδη ανακοινώσει sold out στα εισιτήρια του αγώνα.

Με Κάνιας και Ακπόμ

Στο αγωνιστικό “κομμάτι”, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία αρχηγό του Δικεφάλου του Βορρά, Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος και κρίθηκε ανέτοιμος. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στη 18άδα του αγώνα, τόσο τον Χοσέ Κάνιας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, όσο και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Τσούμπα Ακπόμ, αν και δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει τόσο νωρίς στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται όπως και με τη Βασιλεία, εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σπαρτάκ και θα ταξιδέψει στη Μόσχα (Τρίτη 14/08, 20:30, Epsilon Tv) για τη ρεβάνς και την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπενφίκα – Φενέρμπαχτσε (1-0 το πρώτο ματς υπέρ των Πορτογάλων).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις