Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Έκαναν… ταξίδι για να πωρώσουν τους “κιτρινόμαυρους”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απίστευτη κίνηση από πέντε φίλους της ΑΕΚ, που θέλησαν να.. φτιάξουν τους παίκτες της Ένωσης, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε πίσω τους βαθμούς που έχασε πρωτοβάθμια και να παίξει σε γεμάτη Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το ηθικό στις τάξεις της Ένωσης παραμένει… ακμαιότατο.

Η Ένωση δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου της στον αποψινό “τελικό πρωταθλήματος”, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως ο κόσμος της δεν βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Πέντε οπαδοί της ΑΕΚ -τρεις από την Αλεξανδρούπολη και δύο από την Καβάλα)- αποφάσισαν να δείξουν την.. τρέλα τους για την ομάδα και παράλληλα να πωρώσουν τους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί έφυγαν στις 5 το πρωί για την Θεσσαλονίκη, διανύοντας περισσότερα από 600 χλμ. , με προορισμό το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ΑΕΚ και με σκοπό να αφήσουν ένα χαρτί.

Το χαρτί αυτό είχε ένα μήνυμα για τους “κιτρινόμαυρους”, το οποίο γράφτηκε αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής για την ποινή του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Δημητριάδης παρέλαβε αυτό το χαρτί και το μήνυμα… διαβάστηκε στην αποστολή της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις