Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Κατέθεσαν στο διαιτητικό οι Θεσσαλονικείς! Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το δικαστικό “σήριαλ” του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ολοκληρώνεται. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η απόφαση δεν θα αργήσει να βγει.

Μετά από 2,5 ώρες διαδικασίας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (03/05) η η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σχετικά με την ποινή που του έχει επιβληθεί για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η οποία δεν άλλαξε στην Επιτροπή Εφέσεων.

Οι Θεσσαλονικείς αναφέρθηκαν στους λόγους που κατέθεσαν τη συγκεκριμένη ένσταση. Άξιο αναφοράς, πως η απόφαση αναμένεται να βγει το πολύ μέχρι την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως αν και αυτή δεν φέρει κάποια αλλαγή στην πρωτόδικη ποινή του ΠΑΟΚ, τότε η ΑΕΚ θα είναι οριστικά πρωταθλήτρια Ελλάδος και πως μετά τον αγώνα της στη Ριζούπολη θα μπορεί να γίνει απονομή της κούπας.

Και αυτό, γιατί οι άνθρωποι του “δικεφάλου του Βορρά” ζήτησαν να πάρουν προθεσμία για να καταθέσουν κάποια υπομνήματα για την υπόθεση, κάτι που δεν επετράπη από την Έδρα, δείχνοντας έτσι την πρόθεση της να βγάλει άμεσα απόφαση.

Στα της ένστασης, η πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Μαυρομάτη, Παπαδόπουλο Μπίρδα και Σημαιφορίδη, ενώ η ΑΕΚ από τον κ. Λυσσάνδρου που είναι και μέλος του ΔΣ της Ένωσης και από τη δικηγόρο κ. Ρίζου.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ζήτησε -για μια ακόμα φορά- να δώσει το “παρών” ο Γιώργος Κομίνης, υποστηρίζοντας ότι οι απαντήσεις του -σε ζητήματα τα οποία είχε θέσει και στην εκδίκαση της υπόθεσης από της Επιτροπή Εφέσεων- δεν ήταν ξεκάθαρες.

Ακόμα, αναφέρθηκε ότι λήφθηκε η απόφαση μετά από επικοινωνιακό πόλεμο που δέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κανείς δεν είδε το όπλο… “Άρα πώς γίνεται να φοβηθούν;;;”, τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πάλι να εξεταστεί το βίντεο που είχε παραθέσει και στην προηγούμενη εκδίκαση, ενώ έγινε και αναφορά σε δημοσίευμα με δηλώσεις του Νίκου Μαχλά. Επίσης οι δικηγόρου των Θεσσαλονικέων έφεραν ως παράδειγμα και το ματς της Φενέρ με τη Μπεσίκτας.

Τέλος οι νομξικοί εκπρόσωποι του “δικεφάλου του Βορρά” ζήτησαν να γίνει το παιχνίδι από το σημείο που διεκόπη υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν αναίτια από το γήπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις