Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: “Κιτρινόμαυρη” δυσαρέσκεια! Οι φάσεις που “φωνάζει” η Ένωση

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Intime

Έντονα παράπονα υπάρχουν από την πλευρά της ΑΕΚ για τη διαιτησία που είχε στο ντέρμπι της Τούμπας, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ έχει παράπονα για συγκεκριμένες αποφάσεις του διαιτητή, Όρελ Γκρίνφελντ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγολ για καθοριστικές αποφάσεις του Ισραηλινού διαιτητή σε βάρος της. Συγκεκριμένα, στη μικρή ανάλυση που έκαναν στο ματς, οι “κιτρινόμαυροι” διαμαρτύρονται για τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βιεϊρίνια.

“Το γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε με πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια (56′) που κέρδισε ο ίδιος από τον Αντρέ Σιμόες σε μια φάση, στην οποία προηγήθηκε φάουλ του Κάρολ Σβιντέρσκι στον Ογκνιεν Βράνιες που δεν καταλογίστηκε” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η πλευρά της ΑΕΚ φωνάζει και για δύο πέναλτι, τα οποία της τα… αρνήθηκε το VAR. “Λίγο αργότερα (76′) δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν ο Φερνάντο Βαρέλα βρήκε από πίσω τον Νέναντ Κρίστισιτς μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ενώ στο 84’ εξετάστηκε και φάση για χέρι του Βαρέλα μέσα στην περιοχή, με τους διαιτητές να μην βλέπουν και πάλι κάτι αντικανονικό!” τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά “τιτιβίσματα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις