Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Ο Μελισσανίδης είπε να μην βγούμε”

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Ο Μελισσανίδης είπε να μην βγούμε”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ τοποθετήτηθηκε για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης δήλωσε σοκαριρισμένος και τόνισε ότι έπειτα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν βγήκε η ομάδα στο γήπεδο.

«Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα γκολ οφσάιντ και ο διαιτητής το ακύρωσε. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε πρώτα στον διαιτητή και στη συνέχεια στον πάγκο μας απειλώντας τους πάντες.

Εμείς δεν φοβηθήκαμε αρχικά για την ακεραιότητά μας, όμως στη συνέχεια όταν βλέπεις τις φωτογραφίες λες “αν τρελαθεί μπορεί και να το τραβήξει”. Στην αρχή δεν ξέραμε ότι είχε όπλο. Δεν είναι συνηθισμένη η εικόνα ενός προέδρου να πηδάει στο γήπεδο και να απειλεί τον διαιτητή. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το γήπεδο.”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στη “Marca” και πρόσθεσε:

“Ο διαιτητής μας ζήτησε να βγούμε και να παίξουμε τα τελευταία λεπτά, όμως ο πρόεδρός μας δεν ήθελε να βγουν να παίξουν έπειτα από την εισβολή στο γήπεδο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, το ματς τελείωσε 0-0 και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις