Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τη λίστα για το Champions League! Οι 25 επιλογές του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τη λίστα για το Champions League! Οι 25 επιλογές του Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους 25 παίκτες που θα έχει διαθέσιμους για τα δύο μας με τους Ελβετούς. Μέσα και ο Μπίσεσβαρ, παρά τον τραυματισμό του.

Ανακοινώθηκε η λίστα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στα παιχνίδια με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής δύο ποδοσφαιριστών μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.

Συνολικά 25 παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει σε αυτούς και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παρότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ θα κάνει “αγώνα δρόμου”, ώστε να επανέλθει από τον τραυματισμό του για το δεύτερο ματς.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Αντίστροφα για τους αγώνες με τη Βασιλεία στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League μετρά ο ΠΑΟΚ που δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δύο αναμετρήσεις με τους Ελβετούς.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Γλύκος, Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ως 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις