Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση-απάντηση στον Καραπαπά!

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση-απάντηση στον Καραπαπά!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στις δηλώσεις του , Κώστα Καραπαπά με επίσημη ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως θα κινηθεί νομικά κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού έτσι ώστε να προσκομίσει αποδείξεις για όσα ισχυρίστηκε. μιλάει για “καφενειακές κουβέντες” και “φαντασιόπληκτους”.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση σε όσα υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς στις δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, ώστε να αποδείξει όσα δήλωσε ενώ κάλεσε την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να μην αναλώνεται σε “καφενειακές κουβέντες” όπως χαρακτηρίζονται μέσα στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Έχουμε βαρεθεί σε κάθε παιγνίδι του Ολυμπιακού, να διαβάζουμε τα ίδια επαναλαμβανόμενα παραληρήματα, που προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν άλλοθι για τις αποτυχίες τους. Αναλώνονται στις ίδιες καραμέλες, επικαλούμενοι καφενειακές κουβέντες. Τις οποίες μάλιστα, οι ίδιοι κατασκευάζουν και οι ίδιοι αναπαράγουν. Όταν αποφασίσουν να μιλήσουν σοβαρά, ίσως σκεφτούμε να συζητήσουμε σοβαρά μαζί τους. Με φαντασιόπληκτους, το εκλαμβάνουμε ως χάσιμο χρόνου. Εμείς έχουμε σημαντικό αγώνα αύριο, ψάχνουμε τη νίκη και όχι δικαιολογίες, άρα εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα. Ας βρουν κάποιον του επιπέδου τους».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις