Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ζαμπά! Επιπλοκές στην αποκατάστασή του

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ζαμπά! Επιπλοκές στην αποκατάστασή του
ΦΩΤΟ Intime

Σε συναγερμό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Λέο Ζαμπά αντιμετωπίζει επιπλοκές με την αποθεραπεία του, μετά το χειρουργείο στο δεξί του γόνατο και όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα καθυστερήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση περισσότερο απ’ ότι υπολογιζόταν αρχικά.

Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Λέο Ζαμπά, όσον αφορά την αποκατάσταση του παίκτη. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του “δικεφάλου του Βορρά” έχει παρουσιάσει επιπλοκές κατά την αποθεραπεία του και φαίνεται πως θα αργήσει ακόμη περισσότερο να επιστρέψει στην δράση, από το αρχικό διάστημα των 2,5 μηνών που είχε υπολογιστεί.

Θυμίζουμε πως ο Ζαμπά είχε τραυματιστεί τον Νοέμβριο στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας. Λίγες μέρες μετά χειρουργήθηκε με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 2,5 μηνών, αλλ  στα τέλη Ιανουαρίου το χειρουργημένο του γόνατο γέμισε υγρό και πρήστηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί παρακέντηση.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα είναι ξανά πρησμένο, ενώ μέσα σε όλα ο Ζαμπά είναι και κλινήρης με πυρετό, με την όλη κατάσταση να έχει επηρεάσει τον Βραζιλιάνο και ψυχολογικά πλέον, όπως είναι φυσιολογικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις