Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Γλέντι” στα Τέμπη! Χαμός και στα Μάλγαρα – [vids, pics]

ΠΑΟΚ: “Γλέντι” στα Τέμπη! Χαμός και στα Μάλγαρα – [vids, pics]
ΦΩΤΟ yutube

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει από απόψε το πρωτάθλημα στη Superleague, μετά το 1-1 με την ΑΕΛ στη Λάρισα, αλλά οι οπαδοί του έστησαν “γλέντι” στα Τέμπη για τους… επικείμενους πρωταθλητές. “Χαμός” έγινε όμως και στα διόδια των Μαλγάρων, με νέα στάση… φιέστας από τους οπαδούς.

Οι πανηγυρισμοί του ΠΑΟΚ για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια, αναβλήθηκαν μετά το 1-1 κόντρα στην ΑΕΛ, όμως τα… προεόρτια έγιναν κανονικά στα Τέμπη, με δεκάδες οπαδούς της ομάδας να κάνουν τη νύχτα μέρα στο μνημείο των αδικοχαμένων φίλων του Δικεφάλου του Βορρά.

Δεκάδες άνθρωποι φώναξαν συνθήματα για τους νεκρούς των Τεμπών και όταν έφθασε το λεωφορείο της ομάδας του Λουτσέσκου, επικράτησε… πανικός με αποθέωση των παικτών, παρά την ισοπαλία.

Καπνογόνα, αλλά και συνθήματα όπως “νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές”, δημιούργησαν ένα πρώτο “γλέντι” για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμη ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο.

Η αποθέωση για τον ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Νέο “πάρτι” στα Μάλγαρα

Το “πάρτι” των οπαδών του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε όμως καθόλη την επιστροφή της ομάδας τους προς τη Θεσσαλονίκη, αφού η απώλεια βαθμών στη Λάρισα φαίνεται ότι δεν τους πτόησε.

Ούτε όμως και η καταρρακτώδης βροχή, αφού με νέο… μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων, δεκάδες οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, ξεκίνησαν νέα αποθέωση πρωταθλητών στους παίκτες της ομάδας τους, συνεχίζοντας το “γλέντι” από τα Τέμπη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις