Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: Πάει… τρένο ο “δικέφαλος του Βορρά”! Γκολάρα και “τριάρα”

ΠΑΟΚ – Άρης: Πάει… τρένο ο “δικέφαλος του Βορρά”! Γκολάρα και “τριάρα”
@PAOK_FC

Συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τίτλο. Η Κ-19 του ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 3-1 του Άρη στις εγκαταστάσεις του “δικέφαλου του Βορρά” στη Σουρωτή και κράτησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το clasico της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας του Άρη με 3-1 και συνεχίζει χωρίς… στάση προς την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος υποδομής της Superleague Κ-19.

Ο Πάμπλο Γκαρσία… τρίβει τα χέρια του για την ομάδα που έχει φτιάξει (58 βαθμούς ο ΠΑΟΚ σε 20 αγώνες, 13 περισσότερους από τη δεύτερη ΑΕΚ, που έχει δώσει 21 ματς) και μάλιστα είδε στο 25′ τον Μπαλογιάννη να κάνει το 1-0, με μια εκτέλεση φάουλ που θύμισε το δικό του τέρμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, το 2010.

https://twitter.com/a_Katsandres_/status/1099623861782564864

Το ματς ήταν γενικά ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που έφτασαν σε δεύτερο μέρος σε άλλα δυο γκολ, μέσα σε διάστημα ενός λεπτού! Στο 75′ ο Χατζιστραβός έκανε την μπαλιά από αριστερά και ο Πουρναράς με πλασέ έκανε το 2-0. Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Τζοβάρας έκανε το 3-0 με κοντινή κεφαλιά., από σέντρα του Δούμτση.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87′, με τον Άρη να “ξεδιπλώνει” υποδειγματικά μια αντεπίθεση και να μειώνει με τον Σιούτα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις