Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: Τριάρα σε… δύσκολο ματς για τον Δικέφαλο του Βορρά!

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: Τριάρα σε… δύσκολο ματς για τον Δικέφαλο του Βορρά!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόνο κάποια διαστήματα καλού ποδοσφαίρου για να πάρει τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και να βάλει… δύσκολα στον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση της κορυφής της Superleague.

Χωρίς να “πιάσει” υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Superleague και περιμένει το Ολυμπιακός – Άρης στη “μάχη” για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φερέιρα προηγήθηκε με τον Σβιντέρσκι μετά από εξαιρετικό ξεκίνημα στο ματς, αλλά βρήκε δεύτερο γκολ με τον Πέλκα κόντρα στη… ροή του αγώνα και ενώ ο Αστέρας έψαχνε την ισοφάριση. Ο Λάμπρου ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ στη συνέχεια, με τον Φερνάντεθ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 85′ και παρότι η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65′.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης από το Newsit.gr

 

Oι τρεις νίκες που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Άρη, δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν κλονίστηκε από την ήττα στο Χαριλάου, ωστόσο πλέον όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Όπως και αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, που τουλάχιστον στην έδρα του έχει ανακάμψει.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις