Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 5-1 ΤΕΛΙΚΟ: Με πεντάρα στην κορυφή!

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 5-1 ΤΕΛΙΚΟ: Με πεντάρα στην κορυφή!
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 5-1 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και πέρασε με επιβλητικό τρόπο στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, προσπερνώντας τον Ολυμπιακό μετά τη “γκέλα” του στο Βόλο.

“Πολυβόλο” ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, “έριξε” πεντάρα στον Ατρόμητο χωρίς καν να… φορτσάρει, καθώς ήταν ιδιαίτερα εύστοχος στο ματς και νίκησε με το εντυπωσιακό 5-1, κάνοντας… περίπατο στο ματς.

Ο Βιεϊρίνια με εκτέλεση φάουλ και τη… βοήθεια του τείχους έκανε από νωρίς το 1-0, με τον Ίνγκασον να σκοράρει δις πριν το ημίχρονο, βάζοντας πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Οι πρωταθλητές βρήκαν όμως δύο ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σβιντέρσκι να σκοράρει από τη “βούλα” του πέναλτι και τον Μίσιτς να βάζει… το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα, ο Ουγκράι είχε μειώσει με δική του απευθείας εκτέλεση φάουλ και τραγική αντίδραση του Ζίβκοβιτς.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος από το Newsit.gr

 

 

Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague, αφήνοντας πίσω του με -2 βαθμούς τον Ολυμπιακό, που έμεινε στο 1-1 χθες με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις