Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη “βήμα” τίτλου στη Λαμία! Τα πλάνα του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη “βήμα” τίτλου στη Λαμία! Τα πλάνα του Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να “ανοίξει” κι άλλο τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στη Superleague, κάνοντας ένα ακόμη “βήμα” προς τον τίτλο, στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία για τη 12η αγωνιστική της Supelreague.

Με τον Ατρόμητο να χάνει βαθμούς κόντρα στον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό να “κλείνει” την αγωνιστική απέναντι στον “δυνατό” Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο πολυπόθητο πρωτάθλημα, με ένα διπλό στην έδρα της Λαμίας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του, μετά την ήττα από την Τσέλσι στο Λονδίνο και φιλοξενείται στην έδρα της ομάδας του Χάβου, με στόχο ένα ακόμη τρίποντο στη Superleague, ώστε να αυξήσει περαιτέρω τη διαφορά του, από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Επιστρέφουν οι “βασικοί” στην ενδεκάδα

Οι πολλές αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του Europa League, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους παίκτες που έχουν φέρει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από την εστία του θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος και Βιεϊρίνια στην άμυνα και τους Κάνιας και Μαουρίτσιο στο κέντρο. Στα “φτερά” της επίθεσης θα είναι πιθανότατα ο Μπίσεσβαρ με τον Λημνιό, έχοντας στην κορυφή τον Πρίγιοβιτς και πίσω του τον Πέλκα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις