Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Πρίγιοβιτς! Αμφίβολος για το ματς με τον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Πρίγιοβιτς! Αμφίβολος για το ματς με τον ΟΦΗ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με πρόβλημα ξεκίνησαν οι προπονήσεις των διεθνών για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο τέλος του προγράμματος και πλέον θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος συγκεντρώνονται πλέον στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο πρόβλημα, με το… καλημέρα της επιστροφής των πρώτων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και πλέον αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να δει αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο δύσκολο ματς για την τρίτη αγωνιστική της Superleague, στην έδρα του ΟΦΗ.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Το “διάλειμμα” από τις επίσημες υποχρεώσεις ουσιαστικά τελειώνει κι ο ΠΑΟΚ γυρίζει το… διακόπτη σε αγωνιστική κατάσταση. Το Σάββατο (15.09) άλλωστε τον περιμένει άλλη μια επικίνδυνη αποστολή εκτός έδρας.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο πρώτος από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, άρα και ο σημαντικότερος βάσει της φιλοσοφίας του Ράζβαν Λουτσέσκου που αποτελεί τον νόμο των αποδυτηρίων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποδέχτηκε ξανά στη Νέα Μεσημβρία τον Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω επιβάρυνσης από αγώνα και ταξίδι, τον Αλίν Τόσκα, ο οποίος έκανε ένα μέρος του προγράμματος και τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και το πρωί της Τετάρτης (12.09) θα υποβληθεί σε έλεγχο με μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Η προπόνηση αφορούσε την ομαδική τακτική και τη φυσική κατάσταση με μπάλα. Την Τετάρτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις