Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο! Σκέψεις για “μάντρωμα”

ΠΑΟΚ: Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο! Σκέψεις για “μάντρωμα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο κόσμος του Δικέφαλου του Βορρά αποδοκίμασε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Σκέψεις για “μάντρωμα”.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη είδαν την ομάδα τους να αδυνατεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σ’ ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την Τούμπα. Ο Δικέβαλος του Βορρά έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής, με τον κόσμο του να τον αποδοκιμάζει έντονα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο μόνος που γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες ήταν ο Λέο Μάτος, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία. “Είμαι απογοητευμένος γιατί μετά το 0-1 είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κάνουμε το 0-2, αλλά δεν το κάναμε. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έκανε το 1-1 και αυτό το γκολ όπως είναι λογικό μας έφερε αναστάτωση. Πάλι όμως έτσι όπως ήρθε η ισοπαλία μας φέρνει απογοήτευση”, δήλωσε μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Σκέψεις για “μάντρωμα”

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το SDNA, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται να “μαντρώσουν” τους παίκτες σε ξενοδοχείο, προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και την περασμένη σεζόν κι είχε επιτυχία.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις