Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Βαρέλα! Συνεχίζει τη θεραπεία ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Βαρέλα! Συνεχίζει τη θεραπεία ο Βιεϊρίνια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με πολλές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη της Supelreague, καθώς μόνο ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Superleague και ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει αύριο (20/11) τους περισσότερους διεθνείς, ώστε να ξεκινήσει το σχεδιασμό του αγώνα.

Πέλκας, Πασχαλάκης, Καρέλης, Τόσκα, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα και Λημνιός βρίσκονται ακόμη στις Εθνικές τους ομάδες, ενώ εκτός παραμένει ακόμη και ο Βιεϊρίνια, που συνεχίζει τη θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Το προηγούμενο τριήμερο έγινε το απαραίτητο… reset και πλέον ο ΠΑΟΚ επιστρέφει για το τέταρτο κομμάτι της σεζόν που ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα και θα κλείνει τόσο την πρωτιά στο Α’ γύρο του πρωταθλήματος όσο και τις προκρίσεις σε Ευρώπη και Κύπελλο.

Από τους διεθνείς μόνο ο Φερνάντο Βαρέλα γύρισε στη Νέα Μεσημβρία, αφού οι Πέλκας, Πασχαλάκης, Καρέλης, Τόσκα, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Λημνιός θα αρχίσουν να επιστρέφουν σταδιακά από αύριο Τρίτη (20.11).

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε τη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε θεραπεία στο γυμναστήριο.

Την Τρίτη (20.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις