Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει… γιορτή στην Τούμπα για την απονομή!

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει… γιορτή στην Τούμπα για την απονομή!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε άδεια από τη Superleague κι έτσι θα έχει την Κυριακή στην Τούμπα το τρόπαιο του πρωταθλητή και να πραγματοποιηθεί η απονομή μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Ο “δικέφαλος του Βορρά” ετοιμάζει… φιέστα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάζουν μια… γιορτή μετά το τέλος του αγώνα τους με τον Λεβαδειακό. Αν όλα κυλήσουν… λογικά, ο “δικέφαλος του Βορρά” θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από 34 χρόνια.

Οι Θεσσαλονικείς θα διαθέσουν περίπου 8 χιλιάδες εισιτήρια και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης (9:00) από το σάιτ του συλλόγου. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 15 € και θα φτάσουν τα 150€.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να βρεθούν στην Τούμπα οι ομάδες που κατέκτησαν τα δύο πρωταθλήματα των Θεσσαλονικέων (του 1976 και του 1985).

Για τη φιέστα του ΠΑΟΚ έχουν αγοραστεί εκατοντάδες πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. Σίγουρα, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις