Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Φουλάρει” για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το αήττητο!

ΠΑΟΚ: “Φουλάρει” για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το αήττητο!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Πρωτομαγιάς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί να… ενεργοποιήσει τους παίκτες του ενόψει του τελευταίου αγώνα της Superleague κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κρίνεται το αήττητο του πρωταθλήματος.

Μπορεί να έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει δύο σημαντικούς στόχους μπροστά του, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία να είναι πλέον υψηλής έντασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μπροστά του δύο… τελικούς, ο πρώτος κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα για τον άτυπο τίτλο του αήττητου πρωταθλητή και ο δεύτερος κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει να αφήσει τους παίκτες του να “χαλαρώσουν” και έχει αρχίσει το… τρέξιμο στις προπονήσεις.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

Με ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που περιελάμβανε δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έπιασε το Μάη στο γήπεδο και συνέχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το χθεσινό πρόγραμμα προσαρμογής μετά το ρεπό, το πρωί της Πρωτομαγιάς ήταν αρκετά έντονο για τους παίκτες του Δικεφάλου και περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς.

Προθέρμανση στο ξεκίνημα με διάφορες ασκήσεις και τρεξίματα, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσο η μία ομάδα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο γκρουπ έπαιζε παιχνίδια φυσικής κατάστασης. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Την Πέμπτη (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις