Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Φοβάται προβοκάτσια ο Σαββίδης! “Να προστατεύσουμε την Τούμπα”

ΠΑΟΚ: Φοβάται προβοκάτσια ο Σαββίδης! “Να προστατεύσουμε την Τούμπα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδης προς τους συνεργάτες του, αναφορικά με την άψογη συμπεριφορά του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας και τον κίνδυνο προβοκάτσιας.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού αλλά και η εικόνα που παρουσίασαν οι… εξέδρες της Τούμπας άφησε ικανοποιημένο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τους συνεργάτες του για όσα είδε τη Δευτέρα (29.10.2018) στην Τούμπα, χαρακτήρισε άψογη τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας και επεσήμανε ότι ο σύλλογος και ο κόσμος πρέπει να θωρακίσουν την έδρα του “δικέφαλου του Βορρά”, αφού φοβάται πιθανή προβοκάτσια προβοκάτσιας.

ΠΑΟΚ: Κυρίαρχος και… «χέρι – χέρι» με την Παρί!

“Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την καταπληκτική συμπεριφορά τους, η Τούμπα είναι άψογη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ τόνισε: “Θα πρέπει να την θωρακίσουμε και να μην εφησυχαζόμαστε. Να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας”.

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ακόμα: “Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις