Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Γλύκος: “Ηθική νίκη η επιστροφή μου! Θα είμαστε έτοιμοι με Βασιλεία”

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά το σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός ομάδας για πολλούς μήνες την περασμένη σεζόν, μίλησε ο Παναγιώτης Γλύκος, σχολιάζοντας και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία για το Champions League.

Για τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, ο Παναγιώτης Γλύκος, με τον διεθνή τερματοφύλακα να χαρακτηρίζει “ηθική νίκη” την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα από την προετοιμασία της ομάδας, σημειώνοντας την προσπάθεια της ομάδας να είναι απόλυτα έτοιμη για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία στα προκριματικά του Champions League.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γλύκου

Για την επιστροφή του: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Κατάφερα να ξαναμπώ στο γήπεδο, να είμαι υγιής και να καταφέρω για αυτή τη φανέλα που φοράω τόσα χρόνια. Αυτό για εμένα είναι μια ηθική νίκη, γιατί μέσα σε αυτούς τους 14 μήνες πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά με υπομονή και δουλειά πολύ, κατάφερα να επιστρέψω”.

Για το τι του έδωσε δύναμη αυτούς τους 14 μήνες: “Όλες αυτές οι δυσκολίες που περνάς μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό. Πρέπει να δείχνεις πολύ υπομονή. Να έχεις πολύ δυνατά συναισθήματα και να μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου και τα όνειρα σου να σβήνουν για έναν τραυματισμό”.

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ: “Σίγουρα περάσανε οι δώδεκα ημέρες εδώ στην Ολλανδία με τρία φιλικά. Νομίζω ότι είναι ακόμη νωρίς για να πούμε κάποια πράγματα για την ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο, που θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Βασιλεία. Έχουμε ακόμα ένα στάδιο προετοιμασίας, που πιστεύω θα φανούν περισσότερα πράγματα εκεί και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Την υγεία μου και προσωπικά και ομαδικά και από εκεί και πέρα, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις