Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Ξάνθη! Εκτός ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Ξάνθη! Εκτός ο Ελ Καντουρί
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (24/11) εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Ποιους “έκοψε”ο Λουτσέσκου από την αποστολή.

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή (24/11) αναμέτρηση με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ο Ελ Καντουρί έμεινε εκτός, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στους οπίσθιους μηριαίους τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο Λουτσέσκου “έκοψε” ακόμα τους Ουάρντα, Καρέλη, Μαλεζά και Χατσερίδη.

Αντίθετα, ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στην αποστολή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ώρα για επιστροφή στη δράση έφτασε. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας (24.11, 19:30) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί της Παρασκευής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Το πρόγραμμα όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, μέσα από διάφορες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για μάχη, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24.11) κόντρα στην Ξάνθη είναι οι εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιo, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις