Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε, αλλά άφησε υποσχέσεις! [pics]

ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε, αλλά άφησε υποσχέσεις! [pics]
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας από την Άλκμααρ με 1-0, ωστόσο η εικόνα του άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ άφησε θετικές εντυπώσεις στις πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους. Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να ηττήθηκε από την Αλκμάαρ με 1-0, ωστόσο είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ για τον Δικέφαλο, στον πάγκο του οποίου κάθισε ο νέος του προπονητής, Φερέιρα. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 6 Ιουλίου απέναντι στην Νόρτζελαντ.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Φερέιρα πίεζαν πολύ και δεν άφησαν τους Ολλανδούς να δημιουργήσουν φάσεις. Ο Άκπομ σκόραρε δύο φορές, ωστόσο τα τέρματά του δεν μέτρησαν, καθώς ο επιθετικός του Δικεφάλου ήταν οφσάιντ (12’ και 19’).

Στο τέλος του ημιχρόνου, η Αλκμάαρ κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στη δεύτερη τελική της προσπάθεια, με τον Στενγκς να κάνει με σουτ το 1-0 στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φερέιρα άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα, ο ρυθμός χάθηκε και το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις Στο φινάλε πάντως, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο πιεστικός και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ενρίκε στο 83’, ενώ είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Ντόουγκλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άλκμααρ: Μπιζό, Σβένσον, Φλάαρ, Μίντσο, Στενγκς, Κουπμάινερς, Μποαντού, Τιλ, Βάινταλ, Γκούντμουνσον, Βάουτενς, Χατζηδιάκος , Ντρούιφ, Σέντελααρ, Χέλμερ, Βεζίνοβιτς, Γιόνσεν, Γκουντμάιν, Ντε Μπούρ, Μπέργκσμα, Ράιντερς, Κράμερ, Γκούλιτ, Τααμπούνι, Μπάκερ

ΠΑΟΚ: Μελίσσας – Ματός, Βαρέλα, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Κάτσε, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ – Άκπομ, Γαϊτανίδης.

Στο β΄: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης (86’ Τσιγγάρας), Μίσιτς, Ντόουγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Στοχ, Μαρκόφσκι

Κλικς από το φιλικό

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις