Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κουλούρης: “Τιμή για εμένα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ”

ΠΑΟΚ – Κουλούρης: “Τιμή για εμένα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε σε πορτογαλική εφημερίδα για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η Α Bola αποκάλυψε ότι η Σπόρτινγκ ζήτησε δανεικό τον Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ξεκαθαρίζει ότι πουλάει τον Έλληνα επιθετικό, εφόσον πάρει επτά εκατομμύρια ευρώ.

Η πορτογαλική εφημερίδα ήρθε σε επικοινωνία με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ.

“Το μόνο που ξέρω είναι τα όσα γράφονται στις εφημερίδες. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, επειδή η πορεία του Ατρομήτου είναι καλή. Είναι τιμή για εμένα που η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται”, σχολίασε αρχικά ο Κουλούρης και πρόσθεσε:

“Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και η Σπόρτινγκ είναι ένας από αυτούς. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με ιστορία που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Ξέρω το επίπεδο του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά και παίκτες της Σπόρτινγκ όπως ο Ντοστ, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας. Κανείς δεν έχει μιλήσει απευθείας μαζί μου, έχω παίξει και στην Κύπρο, δε θα μου είναι δύσκολο να φύγω από την Ελλάδα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις