Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Ακπόμ! Χτύπησε στην προπόνηση

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Ακπόμ! Χτύπησε στην προπόνηση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τσούμπα Ακπόμ είναι ο νέος άτυχος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού μετά τους Μαουρίτσιο και Πέλκα και ο Άγγλος επιθετικός είναι πλέον αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχοντας υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι.

Ξαφνικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη για την 7η αγωνιστική της Superleague, καθώς ο Τσούμπα Ακπόμ έφυγε “πληγωμένος” από την προπόνηση της Παρασκευής (19/10).

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στο δίτερμα της ομάδας και πλέον θα εξεταστεί αύριο η κατάστασή του, αλλά θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής.

 Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Την Παρασκευή (19.10), το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη κόντρα σε οργανωμένη άμυνα. Παράλληλα, οι αμυντικοί στο δεύτερο γήπεδο έκαναν… πρόβα της αμυντικής λειτουργίας.

Ο Τσούμπα Άκπομ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη ένα διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί αύριο Σάββατο (20.10).

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης κι ο Μαουρίσιο ξεκίνησε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Το Σάββατο (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις