Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0 ΤΕΛΙΚΟ: Θρίαμβος… τίτλου για τον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0 ΤΕΛΙΚΟ: Θρίαμβος… τίτλου για τον Δικέφαλο!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τη Λαμία στην Τούμπα.
Μία νίκη από τον τίτλο πια ο Δικέφαλος.
Αποθέωση πρωταθλητών από τους οπαδούς στο γήπεδο.
Διαστάσεις θριάμβου πήρε στο τέλος η νίκη των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στην Τούμπα για την 27η αγωνιστική της Superleague και πλέον θα πάει στη Λάρισα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Πέδρο Ενρίκε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο πρώτο μέρος, με τους Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ να “καθαρίζουν” το ματς στο τέλος, μέσα σε απίθανη αποθέωση από την κατάμεστη Τούμπα.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Λαμία από το newsit.gr

Ο ΠΑΟΚ νίκησε πέρσι στην Τούμπα 4-0 τη Λαμία, έχει νικήσει και δύο φορές στην πόλη της Φθιώτιδας, και σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν σκόραρε. Μαζί με τα παιχνίδια Κυπέλλου ανάμεσά τους, η Λαμία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, τον Φεβρουάριο του 1985, όταν έχασε 9-1 στην έδρα της!

Ο Μάκης Χάβος επισκέπτεται για μια ακόμα φορά την Τούμπα, εκεί όπου έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής, αφού ήταν η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει στη Super League Σουρωτή.

Ποτέ στην καριέρα του δεν πανηγύρισε νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, κάτι που έκανε μόλις μια φορά ως προπονητής. Ήταν 31 Ιανουαρίου 2015, όταν νίκησε εκεί με τον Παναιτωλικό 2-1.

Η ιστορία στο ΠΑΟΚ – Λαμία

Νίκες ΠΑΟΚ: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμίας: 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις