Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Τον περσινό τίτλο έκλεψαν οι επιτροπές”

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Τον περσινό τίτλο έκλεψαν οι επιτροπές”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο πατέρας του, Μιρτσέα, μίλησαν σε εφημερίδα της πατρίδας τους για την πορεία του προπονητή του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και τα μέχρι στιγμής κατορθώματά του.

Περήφανος για την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον πατέρα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα, να προσθέτει ότι ο γιος του “παλεύει” πλέον για τον δεύτερο τίτλο του στη Superleague, αφού “τον κατέκτησε την περυσινή σεζόν, αλλά του το έκλεψαν οι επιτροπές», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω τι να πω. Έχει δουλέψει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αναβολές αγώνων σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι σπουδαία επιτυχία. Ο Ραζβάν παλεύει τώρα για τον δεύτερο τίτλο του στην Ελλάδα. Νομίζω πως τον κατέκτησε την περυσινή σεζόν, αλλά του το έκλεψαν οι επιτροπές».

Η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου

«Όλες οι ομάδες που δούλεψα έκαναν ένα βήμα μπροστά. Πήγα στην Ξάνθη και φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό. Κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα στο Κύπελλο, το οποίο μας πήραν. Σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ για το 2019, ουσιαστικά το κατακτήσαμε πέρυσι, αλλά μας το πήραν».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις