Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου προς παίκτες: “Ο Ολυμπιακός… απέδρασε, η ΑΕΚ έφυγε απ’το γήπεδο”

ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης και τους τόνισε πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι η καλύτερη ομάδα. Τα… καρφιά για Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΚ με την ομιλία του, ενώ τους θύμισε πως μπροστά τους υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου.

Τα όσα είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου

“Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες.

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Οι άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο που είναι ίσης αξίας. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις