Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Αστέρα! Εκτός με ίωση Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Αστέρα! Εκτός με ίωση Μπίσεσβαρ
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί “λαβωμένος” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής (19/1) στην Τούμπα, καθώς Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ έμειναν εκτός αποστολής από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή (19/1) στην Τούμπα για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση έμειναν οι Ελ Καντουρί και Κρέσπο, καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ πρόβλημα ίωσης αντιμετώπισε τελευταία στιγμή ο Μπίσεσβαρ με αποτέλεσμα να μείνει και αυτός εκτός. Τα παραπάνω προβλήματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά του χρόνιου τραυματία, Λέο Ζαμπά, αλλά και του Γιαννούλη που είναι τιμωρημένος.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

“Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ομάδα της Αρκαδίας. Εκτός έμειναν και οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί , οι οποίοι προπονήθηκαν ωστόσο κρίθηκαν ανέτοιμοι καθότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης . Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κι αφορούσε την τακτική και τις στατικές φάσεις.

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μάτος , Ροντρίγκο , Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Μίσιτς , Μαουρίσιο , Εσίτι , Πέλκας , Στοχ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Γαϊτανίδης.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις