Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Βιεϊρίνια! Με τον αρχηγό στη Μόσχα

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Βιεϊρίνια! Με τον αρχηγό στη Μόσχα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια τέθηκε τελικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα, και το όνομά του συμπεριλήφθηκε στους 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής, που θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League

Μέσα και ο αρχηγός! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς της Μόσχας και τελικά τα κατάφερε, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον πήρε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα τον “ρίξει” και στο γήπεδο.

Κανονικά θα ταξιδέψει με την ομάδα και ο Μαουρίτσιο, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, τρομάζοντας το προπονητικό τιμ, αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και δεν θα χάσει το σπουδαίο ματς του Champions League.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίμησε η ομάδα του να προπονηθεί στην Τούμπα και στη συνέχεια ν’ αναχωρήσει για τη Ρωσία όπου την Τρίτη (14.08) αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ με στόχο την πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική όσο και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για τη Ρωσία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Το πρόγραμμα στη Ρωσία

Στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί τη Δευτέρα (13/8) στις 19:00 με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις