Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μέσα Κρέσπο και Ελ Καντουρί! Γεμίζει η “φαρέτρα” του Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Μέσα Κρέσπο και Ελ Καντουρί! Γεμίζει η “φαρέτρα” του Φερέιρα
ΦΩΤΟ intime

Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί έχουν επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ και τίθενται πια στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τη συνέχεια της σεζόν στην Ελλάδα. Μόνος απών πλέον ο Λέο Ζαμπά.

Θετικά νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Χοσέ Κρέσπο να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της ομάδας και να υπολογίζεται πια όπως και ο Ομάρ Ελ Καντουρί από τον Αμπέλ Φερέιρα ήδη από το επόμενο παιχνίδι για τη Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας έχει πλέον διαλέξει σχεδόν από όλο το ρόστερ της ομάδας για τους παίκτες που θα αγωνιστούν, καθώς η μοναδική απουσία αφορά τον τραυματία Λέο Ζαμπά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο και δούλεψαν σε όλους τους τομείς. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Χοσέ Κρέσπο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, από την οποία απουσίασε μόνο ο Λέο Ζαμπά που έμεινε στην πισίνα και το γυμναστήριο για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (17.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις