Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπίσεσβαρ για Σπαρτάκ! Αμφίβολος ο Κάνιας

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπίσεσβαρ για Σπαρτάκ! Αμφίβολος ο Κάνιας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, γεγονός που τον θέτει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας στο Champions League. Θεραπεία έκαναν Βιεϊρίνια και Κάνιας.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τη Σπαρτάκ Μόσχας στο Champions League και πλέον έχει στη διάθεσή του και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Κυριακής (05/08), σε αντίθεση με τους Βιεϊρίνια και Κάνιας, οι οποίοι και συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ο Πορτογάλος θα χάσει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τους Ρώσους, ενώ ο Ισπανός, θα κάνει “αγώνα δρόμου” για να προλάβει το μεγάλο ματς της Τετάρτης 8 Αυγούστου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Τα πλάνα του για τους αγώνες με τη Σπαρτάκ Μόσχας ετοιμάζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου που θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τα ματς με τη Βασιλεία. Έτσι, δουλεύει πάνω στην τακτική συμπεριφορά του Δικεφάλου και δίνοντας σημασία σε πολλές επί μέρους λεπτομέρειες που είναι ικανές να κρίνουν το ζευγάρι αναμετρήσεων με τους Ρώσους.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Αντρέ Βιεϊρίνια κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισαν θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Γιάννης Μυστακίδης λόγω χτυπήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Τη Δευτέρα (06.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις