Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μήνυμα Φερέιρα για τα Τέμπη! “Ποτέ δεν θα ξεχαστεί” – video

ΠΑΟΚ: Μήνυμα Φερέιρα για τα Τέμπη! “Ποτέ δεν θα ξεχαστεί” – video
ΦΩΤΟ intime

Με αφορμή το μνημόνιο για τα θύματα των Τεμπών, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, εκπροσωπώντας την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά ο Άμπελ Φερέιρα έχει προλάβει να μάθει όλα τα σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του συλλόγου και έτσι, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την τραγική επέτειο των Τεμπών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε για το γεγονός στην κάμερα του PAOK TV, εκφράζοντας τη στήριξή του και στις οικογένειες των θυμάτων.

Το μήνυμα του Φερέιρα

«Θέλω να εκφράσω την στήριξη και την αγάπη μου προς τις οικογένειες των έξι παιδιών που σκοτώθηκαν 20 χρόνια πριν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ποτέ δεν θα ξεχαστεί η μνήμη τους και είναι μέσα στις αξίες του ΠΑΟΚ να την διατηρεί.

Οι φίλαθλοι βοηθούν πάντα την ομάδα κι ένας από τους τρόπους που έχουμε για να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη είναι να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη τους και να πιστεύουμε ότι μας παρακολουθούν από εκεί ψηλά.

Ότι μας βοηθάνε από εκεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους φιλάθλους μας. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα τους ξεχάσει ποτέ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις