Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Αποκλεισμός με… ταπείνωση! Γιούχαραν τους παίκτες στην Τούμπα [pics]

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Αποκλεισμός με… ταπείνωση! Γιούχαραν τους παίκτες στην Τούμπα [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε απογοητευτικός στην Τούμπα και ταπεινώθηκε από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1, “αποχαιρετώντας” το Europa League μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του.

Με τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην Τούμπα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και παρά τη βελτιωμένη εικόνα του στην επανάληψη δεν κατάφερε να αποφύγει τη “βαριά” ήττα με 3-1, αποχαιρετώντας με τον χειρότερο τρόπο το Europa League.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Σκάβιτς έκανε το 1-0 στο 18′ μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων και ο Σίγκνεβιτς στο 41′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι που έκανε ο Μάτος, για να κάνει και το 3-0 σαν σε προπόνηση στο 45′.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μειώσει με τον Πρίγιοβιτς σε 3-1, αφού παρά την αποβολή του Σίγκνεβιτς στο 62′, δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Πέλκα να μην μπορεί να νικήσει με πλασέ από πολύ πλάγια θέση, τον Σρεμπίτσκι σε τετ-α-τετ. Στο 9′ μάλιστα ο Βαρέλα “απώλεσε” μία ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, μετά από κόρνερ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Και κάπου εκεί η ΜΠΑΤΕ ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να “απειλεί” στην κόντρα επίθεση. Στην πρώτη της φάση στο ματς μάλιστα, βρήκε και το πρώτο γκολ, με έναν αναπάντεχο τρόπο. Ο Στάσεβιτς έκανε σέντρα από αριστερά με το δεξί πόδι, η μπάλα πέρασε από τον Βαρέλα και βρήκε στον Σκάβις για να καταλήξει στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 0-1.

Το γκολ των Λευκορώσων σόκαρε τους παίκτες του Λουτσέσκου, οι οποίοι έδειξαν να τα έχουν χαμένα στη συνέχεια του ημιχρόνου. Κάθε αντεπίθεση της ΜΠΑΤΕ “μύριζε” γκολ και μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Στάσεβιτς και τον Ίβανιτς, κέρδισε πέναλτι σε ένα τραγικό μαρκάρισμα του Μάτος μέσα στην περιοχή. Ο Σίγκνεβιτς εκτέλεσε εύστοχα στο 42′ και έκανε το 0-2.

Και σαν μην έφτανε αυτό, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν… παραδώσει το πνεύμα τους, οι Σκάβιτς και Σίγκνεβιτς “έκρυψαν” τη μπάλα στην αντεπίθεση, με τον τελευταίο να κάνει το 0-3 στο 45′, για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς στην Τούμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου πέρασε τους Τόσκα και Ουάρντα στο ματς, ενώ αμέσως μετά έριξε και τον Ακπόμ στη θέση του τραυματία Πέλκα. Ήταν οι Ζαμπά και Πρίγιοβιτς όμως αυτοί που έφεραν τη μείωση του σκορ. Ο πρώτος έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά και ο Σέρβος φορ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3 στο 59′.

Αμέσως μετά μάλιστα ο Σίγκνεβιτς έβαλε “φωτιά” στην Τούμπα, αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο, για να αφήσει την ομάδα του για μισή ώρα με δέκα παίκτες.

Ακολούθησε “ασφυκτική” πίεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, με τους Βαρέλα και Ακπόμ να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να αντέξει στο… μονότερμα του Δικεφάλου του Βορρά και με το τελικό 1-3, να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46′ Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας (53′ Άκπομ), Λημνιός (46′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Μπάγκα): Σερμπίτσκι, Ριός, Βολκόβ, Πολιακόβ, Φιλίποβιτς, Μπάγκα, Ντράγκουν (88′ Γιαμπλόνσκι), Ίβανιτς, Σκάβις (83′ Γκορντέιτσουκ), Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. Τσέλσι 16 (12-3)
2. ΜΠΑΤΕ 9 (9-9)
3. Βίντι 7 (5-7)
4. ΠΑΟΚ 3 (5-12)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις