Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: Νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου

Ο Χοσέ Τιάγκο Μαγκαλάες ντα Κόστα αποτελεί τη νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμη μέλος προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Αμπέλ Φερέιρα, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χοσέ Τιάγκο Μαγκαλάες ντα Κόστα, ο οποίος αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη και αξιολόγηση των βίντεο από τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Μια ομάδα αποτελείται από μια σειρά στελεχών που επεξεργάζονται, αναλύουν κι αξιοποιούν δεδομένα, μετρήσεις και live κάλυψη προς όφελος του συνόλου.

Προκειμένου το τεχνικό επιτελείο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να προσαρμόζουν τη δουλειά τους πάνω σε αυτά και να γίνονται πιο αποδοτικοί.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ενισχύεται συνεχώς στον τομέα της συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, δουλεύοντας πάντα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Για το σκοπό αυτό, λοιπόν, μέσα στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, μία ομάδα ανθρώπων η οποία είναι επιφορτισμένη με τον τομέα της ανάλυσης.

Ο Γιάννης Τσανικλίδης με τον εργοφυσιολόγο της ομάδας, Γιώργο Ζιώγα, καταγράφουν τα δεδομένα των συσκευών GPS που φορούν στις δραστηριότητες τους οι παίκτες της ομάδας και έχουν μία πλήρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ανά πάσα στιγμή ο κάθε παίκτης, προκειμένου να καταρτιστεί το κατάλληλο πρόγραμμα για τους αθλητές.

Επίσης, οι Γιάννης Θωμαΐδης και Μάκης Κοσμίδης είναι αρμόδιοι για την ανάλυση των αντιπάλων του Δικεφάλου, παρέχοντας στους προπονητές όλες τις απαραίτητες πληοροφορίες για τις ομάδες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ.

Πλέον, την ομάδα αυτή έρχεται να ενισχύσει κι ο Χοσέ Τιάγκο Μαγκαλάες ντα Κόστα, ο οποίος θα αναλάβει την καθημερινή μελέτη και αξιολόγηση των βίντεο από τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις